Wild Indigo

"Blues with a twist"

Wild Indigo is begin 2013 van start gegaan.
Even wat namedropping om het rijke muzikale verleden van de bandleden te illustreren: Fusebusters, Clarksdale, Bluesmasters, Mrs Djizz, Chris Daniels, Ria Valk..... Om nog maar te zwijgen over waar de heren te zien en te horen zijn geweest; Ribs & Blues, Paradiso, Melkweg, Musikladen, Tros Muziekcafe, Countdown, TMF Awards, en niet te vergeten Shownieuws.
Kortom geen touw aan vast te knopen.

Na de gebruikelijke opstartperikelen heeft Wild Indigo in 2015 de juiste koers te pakken. Altijd al willen weten wat er nou bedoeld wordt als men spreekt over een "rhythm-tandem"? Kom dan eens naar Wild Indigo; de basis met Jan ter Maat op drums en Jos van Workum op bas loopt als een Friese staartklok. Hierdoor kan gitarist André Winkelhorst het geheel smaakvol inkleuren terwijl Kevin Burns met Canadesche tongval zijn indringende vocalen afwisselt met een scheurende mondharmonica.
De muziek komt uit het hart; pakkende liedjes -niet zelden over immens liefdesverdriet- met een kop en een staart. Vanuit het hart staat garant voor een diepe bluesfeel.

 

Wild Indigo; blues with a twist.

 

Wild Indigo

 

e-max.it: your social media marketing partner
Top